• slideshow10
  • new slideshow 4
  • new slideshow 3
  • new slideshow 2
  • new slideshow 5
  • new slideshow 1
  • slideshow8

ΠΡΟΣΟΧΗ - Ο αριθμός τηλεφώνου μας άλλαξε. Νέος αριθμός είναι +30-690-86 86 150

Η ουσία μας

Το σύμπαν της ομορφιάς περιβάλλεται από υποσχέσεις. Το σαμπουάν που ενυδατώνει, η κρέμα που αποκαθιστά, η μάσκα που τρέφει. Μια πρακτική που ανεβάζει τις προσδοκίες των καταναλωτών όταν αγοράζουν ένα προϊόν. Ειδικά όταν πρόκειται για Βραζιλιάνοι, οι οποίοι είναι εξαιρετικά φιλάρεσκοι.

Αλλά για την YBERA, πριν τις υποσχέσεις πρέπει να προέρχονται βεβαιότητες.

Αυτός είναι ο τρόπος που η μάρκα ακολουθεί πριν τη δημιουργία των προϊόντων της. Ένα μονοπάτι με επένδυση διαφάνειας, επειδή δεν υπάρχει λύση πριν γεννιέται ένα πραγματικό πρόβλημα και καμία φόρμουλα πρέπει να έρθει πριν από μια ιδέα.

Έτσι γεννιούνται καινούργια προϊόντα, με βάση τις πραγματικές ανάγκες των πελατών και των επαγγελματιών. Η δημιουργία της πρώτης ισιωτικής θεραπείας μαλλιών χωρίς φορμαλδεΰδη είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού του τρόπου σκέψης.

Με το συνδυασμό του καινοτόμου DNA και της αξιοπιστίας των προϊόντων υψηλής απόδοσης, η YBERA φέρνει ικανοποίηση στις επιθυμίες των σύγχρονων γυναικών για ομορφιά. Πάντα ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες για πραγματικά αποτελέσματα.

YBERA. Είσαι πραγματικά όμορφη.

 

Η ιστορία μας

Μετά από 10 χρόνια στην αγορά, η YBERA εμφανίζεται στην κατηγορία επαγγελματικών καλλυντικών στη Βραζιλία και τον κόσμο, για την επαγγελματική τους αριστεία και την τεχνολογική καινοτομία, ως μία από τους κύριους βραζιλιάνικες μάρκες στην αγορά.

Ιδρύθηκε στο Espírito Santo από το ζευγάρι Sauana και τον Johnathan Alves. Η εταιρεία είναι παρούσα σε περισσότερες από 32 χώρες σήμερα. Τα προϊόντα της YBERA έχουν υψηλό βαθμό ποιότητας και πληρούν όλα τα είδη των υπηρεσιών που προσφέρονται σε σύγχρονα κομμωτήρια. Με αναπτυγμένη κατά παραγγελίας κατασκευής, το όραμα της μάρκας καταγράφει τις ανάγκες της επαγγελματικής κομμωτικής, ενισχύοντας τους στόχους των επαγγελματιών.

Η εταιρεία διαθέτει σήμερα έναν κατάλογο με πάνω από 150 προϊόντα που διανέμονται σε 19 σειρές που κυμαίνονται από την επαγγελματική χρήση έως περιποίηση στο σπίτι.

 

 
Copyright © 2011-2018 (Design & Release)  
Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος YBERA Paris

image02DISCOVERY Express

Αναλυτικάpdf button

image03FASHION Stylist

Αναλυτικάpdf button

image04BOTULINICA Capilar

Αναλυτικάpdf button